20130313 NC Assembly 63 photo Christian Kipp

Haluatko osallistua tanssiteokseen? Kiinnostaako esiintyminen?

Tanssin talo etsii eri-ikäisiä osallistujia esiintymään brittiläisen koreografin Nicola Coniberen Assembly-teokseen. Assembly esitetään Merikaapelihallissa Kaapelitehtaalla osana Tanssin talon Kiss My Dance -tapahtumaa 13.–16.10.2016.

Ajankohtaista

Haluatko osallistua tanssiteokseen? Kiinnostaako esiintyminen?

Tanssin talo etsii eri-ikäisiä osallistujia esiintymään brittiläisen koreografin Nicola Coniberen Assembly-teokseen. Assembly esitetään Merikaapelihallissa Kaapelitehtaalla osana Tanssin talon Kiss My Dance -tapahtumaa 13.–16.10.2016.

ASSEMBLY käsittelee ihmisten suhdetta muihin niin yksilönä kuin osana joukkoa. Esityksessä jokaisen katsojan ja esiintyjän välille luodaan yhteys samalla, kun esiintyjät luovat muodostelmia tilassa. Assembly on useita tunteja kestävä esitys, jonka aikana yleisö tulee ja menee vapaasti. Osallistujat harjoittelevat viiden työpajan aikana esityksen koreografi Nicola Coniberen johdolla ja esittävät sen kenraaliharjoituksen lisäksi kolmena päivänä. Teoksessa katsojat astuvat tilaan yksitellen ja jokaisen katsojan saapuessa tulee tilaan yksi esiintyjä lisää. Kun katsoja poistuu tilasta, myös häntä varten tilaan astunut esiintyjä poistuu. Assembly tutkii muutoksia yksilön ja kokonaisuuden suhteessa sekä kehojen suhtautumista toisiinsa esityksen aikana.

Nyt haettavat osallistujat esiintyvät vain osan aikaa teoksen kestosta, eikä heiltä vaadita erityisiä fyysisiä ominaisuuksia. Aikaisempaa kokemusta esiintymisestä tai tanssiharrastuksesta ei tarvitse olla. Hyvä kyky keskittyä on eduksi, sillä jotkut osallistujista saattavat esiintyä pitempiäkin jaksoja. Teoksen esiintyjien pitää pystyä katseeseen perustuvaan vuorovaikutukseen yleisön kanssa sekä itsenäisesti tekemään tietynlaisia liikkeitä kuten seisomaan, istumaan, kävelemään, kierimään. Teokseen valitaan maksimissaan 25 henkilöä, joiden tulee pystyä sitoutumaan kaikkiin alla mainittuihin harjoitus- ja esitysaikoihin (muutokset mahdollisia).

ke 5.10. klo 18–21
to 6.10. klo 18–21
la 8.10. klo 11–16
su 9.10. klo 11–16
ti 11.10. klo 18–21
ke 12.10. klo 18–21 (kenraaliharjoitus)
to 13.10. klo 16.30–21
la 15.10. klo 11.15–17
su 16.10. klo 11.15–17

Mikäli kiinnostuit ja haluaisit osallistua, toivomme että vastaat meille seuraavaan kolmeen kysymykseen:

1. Kerro lyhyesti itsestäsi, kuka olet ja mitä teet.
2. Mikä tässä projektissa herätti kiinnostuksesi
3. Onko sinulla aiempaa esiintymiskokemusta. Jos on, niin minkälaista.

Lähetä vastauksesi osoitteeseen emilia.hanninen@tanssintalo.fi 9.9.2016 mennessä. Otamme kiinnostuneisiin yhteyttä 19.9. alkavalla viikolla.

Tietoa koreografista: Nicola Conibere on lontoolainen koreografi, joka on tehnyt paljon yhteistyötä teatterien ja taidegallerioiden kanssa. Hänen töissään käsitellään kehojen suhteita toisiinsa sekä tutkitaan mm. ihmisten välisen kanssakäymisen eri tasoja. Coniberen teoksia on esitetty useilla näyttämöillä ympäri Eurooppaa Lisää Coniberen työstä voit lukea täältä: www.nicolaconibere.com.

Luodaan yhteys toisiimme

Tilaa uutiskirjeemme ja seuraa matkaa kohti Tanssin talon avajaisia.

Tilaaminen edellytää, että hyväksyt sähköpostiosoitteesi lisäämisen Tanssin talon markkinointirekisteriin. Lue lisää Tanssin talon tietosuojasta sivulta Evästeet ja tietosuoja.