Tanssin talo

SPARKS-hakuaika on alkanut

SPARKS

Tanssin talo kutsuu Suomessa toimivia tanssin ammattilaisia monivuotiseen kehittämishankkeeseen, joka laajentaa osaamista suuren näyttämön taiteellisista ja tuotannollisista vaatimuksista. Hankkeen myötä sekä 700-paikkaiseen Erkko-saliin että 250-paikkaiseen Pannuhalliin tuotetaan kumpaankin kolme kantaesitystä, jotka tullaan näkemään Tanssin talon näyttämöillä vuosina 2022–2023.

SPARKS tarjoaa resursseja koko luomisprosessin ajaksi

SPARKS on uusi Kulttuurirahaston ja Tanssin talon rahoittama taiteellinen kehittämishanke. Hankkeen tarkoitus on tukea suomalaisia esiintyviä taiteilijoita, jotka haluavat luoda uusia tuotantoja suurille näyttämöille. Hanke huomioi tanssitaiteilijoiden olosuhteet ja tarpeet toiminnan harjoittamisessa ja vastaa niihin tarjoamalla taiteilijoiden tarvitsemat resurssit koko luomisprosessin ajaksi. Hanke tukee taiteilijoita tutkimuksesta taiteilijaresidenssiin ja tuotantoon. Tuki kattaa työryhmän palkkiot, residenssiaikaa harjoitussalissa ja teatterissa sekä mahdollisuuden konsultoida dramaturgeja, tuottajia ja koreografeja koko prosessin ajan.

Teosideoiden hakuprosessi toteutetaan avoimella hakumenettelyllä.
Lue lisää SPARKS-sivuiltamme ja hae mukaan.

Luodaan yhteys toisiimme

Tilaa uutiskirjeemme ja seuraa matkaa kohti Tanssin talon avajaisia.

Tilaaminen edellytää, että hyväksyt sähköpostiosoitteesi lisäämisen Tanssin talon markkinointirekisteriin. Lue lisää Tanssin talon tietosuojasta sivulta Evästeet ja tietosuoja.