SPARKS Banner 1

Haku Pannuhallin SPARKS-hankkeeseen on alkanut!

SPARKS

Pannuhallin SPARKS-hankkeeseen haetaan teosehdotuksia uuden sukupolven tanssintekijöiltä.

Kutsumme korkeintaan 40-vuotiaita suomalaisia tai Suomessa toimivia tanssitaiteilijoita hakemaan Pannuhallin SPARKS-ohjelmaan ja ehdottamaan teosta 230-paikkaisen Pannuhallin näyttämölle vuosille 2022–23. Haemme ohjelmaan mukaan tanssintekijöitä, joilla on enintään kuuden vuoden kokemus täyspitkistä koreografioista.

Otamme vastaan mistä tahansa tanssin muodosta ja traditiosta lähtöisin olevia teosideoita. Odotamme ehdotuksilta näkemyksellistä ja ajassa olevaa otetta tanssiin.

Pannuhallin avoimessa haussa valitaan kolme teosehdotusta toteutettavaksi. Tuotannoille tarjotaan harjoitteluaikaa Tanssin talon harjoitussalissa ja Pannuhallin näyttämöllä ennen ensi-iltaa. Hanke kattaa myös taiteilijoiden palkat ja tuotantobudjetin. Suunniteltu ensi-ilta on vuosina 2022–2023.

Pannuhallin SPARKS-hankkeeseen voi hakea 15.12.2020–15.1.2021. Hakemukset jätetään Tanssin talon verkkosivuilta löytyvän hakulomakkeen kautta.

Lisätietoja hankkeesta ja hakemisesta antaa Tanssin talon ohjelmistopäällikkö Mikael Aaltonen (mikael@tanssintalo.fi). Olethan rohkeasti yhteydessä, mikäli hakuprosessista herää kysyttävää!

Hankkeessa on mukana kansainvälinen työryhmä, joten työskentelykieli on pääsääntöisesti englanti.Luodaan yhteys toisiimme

Tilaa uutiskirjeemme ja seuraa matkaa kohti Tanssin talon avajaisia.

Tilaaminen edellytää, että hyväksyt sähköpostiosoitteesi lisäämisen Tanssin talon markkinointirekisteriin. Lue lisää Tanssin talon tietosuojasta sivulta Evästeet ja tietosuoja.