TT PRAGMA ALV koulutus harmaa

ALV – Mikä, miksi, miten? Koulutus arvonlisäverosta esittävän taiteen ammattilaisille

1.4.2019 alkaen esiintyvillä taiteilijoilla on ollut mahdollista hakeutua arvonlisäveron piiriin. Tanssin talo ja PRAGMA Helsinki järjestävät yhteistyössä aiheesta maksuttoman koulutuksen, jossa käsitellään sitä, mitä tämä muutos käytännössä tarkoittaa.

Koulutuksen vetää PWC:n Marja Hokkanen, jolla on yli 20 vuoden kokemus veroasiantuntijana monipuolisissa tehtävissä eri organisaatioissa. Hän on työskennellyt eri sektoreilla toimivien yritysten kanssa ja vastannut vaativista kansallisista ja kansainvälisistä verotusta ja verolainsäädäntöä koskevista hankkeista. Hokkanen on kouluttanut sekä veroasiantuntijoita että yritysten ja julkisyhteisöjen henkilöstöä erityisesti arvonlisäverotukseen liittyvissä kysymyksissä.

Koulutus pidetään maanantaina 9.12.2019 Tanssin talon uudessa harjoitussalissa Kaapelitehtaalla (Tallberginkatu 1 A, kolmas kerros) klo 15–17.

Ota mukaan omat kysymyksesi aiheesta, voit myös lähettää niitä jo etukäteen ilmoittautumislomakkeen kautta.

Ilmoittaudu oheisen linkin kautta 5.12. mennessä.

Tervetuloa!

Luodaan yhteys toisiimme

Tilaa uutiskirjeemme ja seuraa matkaa kohti Tanssin talon avajaisia.

Tilaaminen edellytää, että hyväksyt sähköpostiosoitteesi lisäämisen Tanssin talon markkinointirekisteriin. Lue lisää Tanssin talon tietosuojasta sivulta Evästeet ja tietosuoja.