Tanssin talo 2022

Havainnekuva Tanssin talosta vuonna 2022

Olemme kaiken tanssin talo, joka toimii verkostoimaisena alustana tanssin monipuolisille sisällöille. Toimintamme keskiössä ovat tanssiesitykset. Tanssin moninaisuus näyttäytyy esityssisältöjen ohella esimerkiksi tapahtumina, kilpailuina, klubeina ja kursseina.

Olemme niin sanottu vastaanottava talo. Toimintamme perustuu valmiiden tuotantojen, kantaesitysten ja sisällöllisten kokonaisuuksien vastaanottoon sekä vierailuesitysten tuottamiseen. Toimintamme tarkoitus on mahdollistaa tilojemme käyttö erilaisille tanssitoimijoille.

Partnerimme ja tanssitoimijat tuottavat suurimman osan näyttämöillämme nähtävistä sisällöistä. Tuomme yhteen toimijoita, joilla on yhteiset intressit ja yhdessä kestävämmät resurssit tuottaa tanssisisältöjä.

Moniäänisiä kohtaamisia tanssin ja koreografian keinoin – Tanssin talon ohjelmisto

Luomme yhteistyöhankkeita, joiden tavotteena on kehittää tanssin tuotantorakenteita ja sisältöjä kansallisesti ja kansainvälisesti. Tilankäyttöä suunnitellaan yhdessä henkilökuntamme ja tanssitoimijoiden kanssa. Tiloissamme toteutettavia tanssisisältöjä myydään ja markkinoidaan Tanssin talon kanavissa.

Luodaan yhteys toisiimme

Tilaa uutiskirjeemme ja seuraa matkaa kohti Tanssin talon avajaisia.

Tilaaminen edellytää, että hyväksyt sähköpostiosoitteesi lisäämisen Tanssin talon markkinointirekisteriin. Lue lisää Tanssin talon tietosuojasta sivulta Evästeet ja tietosuoja.