Haku Pannuhalliin

Haku Pannuhalliin

Teosideoita uudelta tanssintekijöiden sukupolvelta

Haemme alle 40-vuotiaita suomalaisia tai Suomessa toimivia tanssitaiteilijoita, joilla on enintään kuuden vuoden kokemus täyspitkistä koreografioista. Hakukriteerit täyttäviä tanssintekijöitä kutsutaan hakemaan ohjelmaan ja ehdottamaan teosta Tanssin talon Pannuhalliin vuosille 2022–23. Teosideat voivat tulla mistä tahansa tanssin muodosta ja traditiosta. Ehdotuksilta odotetaan näkemyksellistä ja ajassa olevaa otetta tanssiin.

Kuvassa tuleva kulkureitti harjoitussalista Tanssin taloon. Seinämaalaus: Jussi TwoSeven Kuvaaja: Jonne Sippola.

Lataa hakuohjeet (PDF)

  • Hakuaika

    Seminaari loka-marraskuussa 2020. Hakuaika alkaa 15.12.2020.

  • Jättöpäivä ja valinnat

    Hakemukset tulee jättää 15.1.2021 mennessä. Tulokset julkistetaan helmi-maaliskuussa 2021.

Ensi-ilta peruskorjatussa Pannuhallissa

Pannuhallin avoimessa haussa valitaan kolme teosehdotusta toteutettavaksi. Tuotannoille tarjotaan harjoitteluaikaa Tanssin talon harjoitussalissa ennen esityksiä ja Pannuhallin näyttämöllä ennen ensi-iltaa. Hanke kattaa myös taiteilijoiden palkat ja tuotantobudjetin. Suunniteltu ensi-ilta tapahtuu vuosina 2022–2023.

Hakemukset jätetään Tanssin talon verkkosivuilta löytyvän hakulomakkeen kautta 15.12. alkaen. Hankkeessa on mukana kansainvälinen työryhmä, joten työskentelykieli on päässääntöisesti englanti.

Tiedustelut: mikael@tanssintalo.fi


Luodaan yhteys toisiimme

Tilaa uutiskirjeemme ja seuraa matkaa kohti Tanssin talon avajaisia.

Tilaaminen edellytää, että hyväksyt sähköpostiosoitteesi lisäämisen Tanssin talon markkinointirekisteriin. Lue lisää Tanssin talon tietosuojasta sivulta Evästeet ja tietosuoja.