SPARKS

Havainnekuva Tanssin talon rakennuksesta

Hanke

SPARKS on Tanssin talon taiteellinen kehittämishanke, joka toteutetaan vuosina 2019–2023. Hankkeessa tuotetaan kolme kantaesitystä sekä 700-paikkaiseen Erkko-saliin että 220-paikkaiseen Pannuhalliin. Hanke tukee suomalaisia esiintyviä taiteilijoita, jotka haluavat luoda uusia tuotantoja suurille näyttämöille. SPARKS toteutetaan Suomen kulttuurirahaston ja Tanssin talon rahoittamana.

Hankkeessa taiteilijoille tarjotaan tarvittavat resurssit teosten luomisprosessin ajaksi. Prosessi koostuu kolmesta vaiheesta: tutkimuksesta, taiteilijaresidenssistä ja tuotannosta. Tuki kattaa työryhmien palkkiot, residenssiaikaa harjoitussalissa ja teatterissa sekä mahdollisuuden konsultoida dramaturgeja, tuottajia ja koreografeja koko prosessin ajan.

Haku Pannuhallin näyttämölle

Hakuaika on päättynyt.

Erkko-salin residenssivaihe 2021

Erkko-salin teosideoiden takana on kokeneita tanssintekijöitä, joilla on vahva ja tunnustettu tapa tehdä taidetta.

Erkko-salin tuotantojen eteneminen

Erkko-salin SPARKS-hanke etenee kolmessa vaiheessa. Hankeeseen kuuluu tutkimusjakso, taiteilijaresidenssi ja kolme viikkoa kestävä tuotantovaihe.

Erkko-salin tuotantojen eteneminen

SPARKS-asiantuntijat

SPARKS-hankkeen asiantuntijat tuovat mukanaan monipuolista osaamista koreografiasta, dramaturgiasta, tuottamisesta, verkostoitumisesta ja kiertuekäytännöistä.

SPARKS-asiantuntijat

Luodaan yhteys toisiimme

Tilaa uutiskirjeemme ja seuraa matkaa kohti Tanssin talon avajaisia.

Tilaaminen edellytää, että hyväksyt sähköpostiosoitteesi lisäämisen Tanssin talon markkinointirekisteriin. Lue lisää Tanssin talon tietosuojasta sivulta Evästeet ja tietosuoja.