Ohjelmakumppanit

Havainnekuva Tanssin talon rakennuksesta

Tanssin talon ohjelmakumppaneina voivat toimia esimerkiksi vakiintuneet tanssiryhmät ja -teatterit sekä valmiita teoksia taloon tuovat festivaalit ja tuotantotalot.

Ohjelmakumppanit

Tanssin talon kumppaneina voivat toimia esimerkiksi vakiintuneet tanssiryhmät ja -teatterit sekä valmiita teoksia taloon tuovat festivaalit ja tuotantotalot. Teosten tulee olla korkeatasoisia, yhteiskunnallisesti ajankohtaisia ja laajaa yleisöä kiinnostavia.

Kumppanuusmalleja on kaksi, ja niitä kehitetään jatkuvasti vastaamaan Tanssin talon, kumppanien ja ennen kaikkea yleisöjen tarpeita.

  • Tanssiteatteri Hurjaruuth
  • Zodiak – uuden tanssin keskus
  • Tero Saarinen Company

Tanssiteatteri Hurjaruuth

Tanssiteatteri Hurjaruuth on lapsiyleisöille suunnattuun tanssitaiteeseen sekä nykysirkukseen erikoistunut teatteri. Hurjaruuthin supersuosittu Talvisirkus muuttaa Tanssin talon Erkko-saliin. Kuva: Talvisirkus Rakkaus (2018), ohjaus Sanna Silvennoinen, kuvaaja Uupi Tirronen.

Hurjaruuth

Talvisirkus Bau (2019)
Ohjaus: Liisa Risu

Tero Saarinen Company

Kaikissa maanosissa, 40 maassa, esiintynyt Tero Saarinen Company on Euroopan menestyneimpiä nykytanssiryhmiä. Moniaistisista kokonaistaideteoksistaan tunnettu ryhmä keskittää jatkossa suuren kokoluokan tuotantonsa Erkko-saliin.

Terosaarinen.com

Tero Saarinen Company & Helsingin Barokkiorkesteri: Third Practice

Helsingin ensi-ilta: 2. - 6.3.2021
Kansallisooppera, Alminsali

Zodiak – Uuden tanssin keskus

Zodiak on nykytanssin ja -koreografian keskeinen tuotanto- ja esityskeskus Suomessa. Sen toiminnassa korostuvat uuden luominen ja yhteisöllisyys.

Zodiak.fi

Zodiak Syksy 2020

Luodaan yhteys toisiimme

Tilaa uutiskirjeemme ja seuraa matkaa kohti Tanssin talon avajaisia.

Tilaaminen edellytää, että hyväksyt sähköpostiosoitteesi lisäämisen Tanssin talon markkinointirekisteriin. Lue lisää Tanssin talon tietosuojasta sivulta Evästeet ja tietosuoja.