Ohjelmisto

Tanssin talon Erkko-sali

Ohjelmisto

Tanssin talon ohjelmiston tavoitteena on mahdollistaa moniäänisiä kohtaamisia tanssin ja koreografian keinoin. Kehitämme kestäviä kumppanuuksia ja yhteistöitä tanssitoimijoiden kanssa. Näemme heidän moninaiset taiteelliset, sosiaaliset, poliittiset ja esteettiset näkemyksensä rikkautena.

Ohjelmistossa tuodaan esille ja seurataan tanssin ja koreografian merkittäviä taiteellisia kehityskulkuja. Se mahdollistaa tanssin ymmärtämisen ja arvostamisen laajemmassa mittakaavassa.

Ohjelmistolla pyritään luomaan yhteyksiä, joissa tanssin kyky käsitellä ajallemme oleellisia kysymyksiä korostuu. Tanssi heijastelee jatkuvassa muutoksessa olevaa todellisuutta sekä kulttuurimme ja yhteiskuntamme mahdollisia tulevaisuuksia.

Tärkeä osa ohjelmistoamme ovat myös ne sisällöt, joissa yleisö voi osallistua ja juhlistaa tanssia sosiaalisesti yhdistävänä ja iloa tuottavana toimintana.

Tanssin talon ympärivuotinen ohjelmisto palvelee sekä uusia että kokeneita tanssin ystäviä tarjoamalla laajan valikoiman sisältöjä erilaisille yleisöille. Pyrkimyksenämme on vahvistaa yleisön suhdetta tanssiin luomalla monipuolista oheisohjelmaa, joka kasvattaa kykyä ajatella, arvostaa ja kokea tanssia.

Toiminta tulevaisuudessa

Tilavuokraus

Tanssin talo toiminta perustuu tulevaisuudessa kaikille taitelijoille ja tuotannoille suunniteltuihin tilavuokraus- ja yhteistyömalleihin. Ne mahdollistavat tilojen säännöllisen käytön taiteilijoille, ryhmille, festivaaleille ja tuotantotaloille.

Hankkeet

Vuokraustoiminan lisäksi pyrimme vastaamaan erilaisilla hankkeilla niihin haasteisiin, joita toimijat kohtaavat uusia teoksia tuotettaessa. Tällaisia hankkeita pyritään mahdollistamaan projektirahoituksen kautta. Rahoituksella pyritään mahdollistamaan riittävät resurssit luovalle työlle, tukemaan hankkeita tuotannollisesti ja teknisesti sekä edistää toimijoiden kansainvälistä verkostoitumista.

Verkostot

Pitkän aikavälin tavoitteenamme on syventää vuorovaikutusta verkostojen, partnereiden ja vapaan kentän kumppaneiden kanssa. Riittävä ja toimiva vuorovaikutus mahdollistaisi alan taiteellisen kehittämistyön ja tuotannollisten resurssien lisääntymisen kansallisesti ja Pohjoismaissa.

Kansainväliset esitykset ja partnerit

Tanssin talon toiminta painottuu paikalliseen esitystoimintaan ja sen kehittämiseen. Samalla pyrimme kuitenkin aktiiviseen dialogiin ja yhteistyöhön erilaisten kansainvälisten toimijoiden kanssa. Tavoitteena on jakaa uusia ideoita, parhaita käytänteitä sekä luoda yhteishankkeita- ja tuotantoja. Kutsumme taloon myös kansainvälisiä taiteilijoita ja tuotantoja osaksi talon ohjelmistoa.

Luodaan yhteys toisiimme

Tilaa uutiskirjeemme ja seuraa matkaa kohti Tanssin talon avajaisia.

Tilaaminen edellytää, että hyväksyt sähköpostiosoitteesi lisäämisen Tanssin talon markkinointirekisteriin. Lue lisää Tanssin talon tietosuojasta sivulta Evästeet ja tietosuoja.